Ce motocoasă bună să cumperi cu 500 de lei.Trei motocoase care se încadrează în acest buget

A venit primăvara și natura s-a trezit la viață…a început să crească iarba și alte bălării și ai ajuns la concluzia ca ai nevoie de o motocoasă bună? Ei bine, ai de unde alege…bani să ai.

Am scris acum ceva vreme un articol în care am abordat subiectul motocoaselor pe benzină (cred că există și unul pt. cele electrice) și, acel articol a început să aibă din nou vizualizări, oamenii au nevoie de o motocoasă bună…caută informații. În fine, cum fiecare caută ceva personalizat, una dintre căutări a fost făcută cu urmatoarea frază: „cea mai buna motocoasă 500 lei„. M-am uitat să văd ce fel de motocoasă ai putea cumpăra cu un buget de 500 de lei. Sper că cel interesat de o motocoasă bună la 500 de lei nu s-a grăbit, pentru că zilele aceste, la emag e Stock Busters și sunt reduceri consistente la motocoase. Altfel, mai jos trei motocoase puternice care în perioada aceasta sunt cât de cât în buget.

  1. Motocositoare Ural Mash 5.7CP, Model 2019 + 6 sisteme de taiere
  2. Motocoasa TAIGA 5.5CP + 4 Sisteme Taiere
  3. Motocoasa de umar Profesionala CAMPION

Acestea ar fi cele mai bune trei motocoase pe benzină care s-ar încadra în bugetul de 500 de lei amintit mai sus. În momentul în care am selectat aceste motocoase, așa cum am spus, era în desfășurare Stock Busters, și prețul fiecărei motocoase era redus destul de mult. Tocmai asta este și ideea, când vrei să achiziționezi ceva, o motocoasă pe benzină în cazul de față, e bine să fii atent și la promoții.

Revenind la o motocoasă bună care se încadrează în bugetul de 500 de lei, una dintre cele mai populare motocoase pe benzină ar fi Motocoasa Micul Fermier G1311 ,3.4CP, o motocoasă destul de robustă dar care nu se poate totuși compara cu cele enumerate mai sus.

Ca și concluzie personală, dacă vrei o motocoasă pe benzină bună la un buget de 500 de lei găsești doar cu o condiție, să prinzi o reducere consistentă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *