…produse de calitate
…produse de calitate

Poate cea mai buna patura imitatie de blana din Romania

Daca nu ati observat, in momentul in care intri pe eMag, in bara de cautare daca pui cursorul, o sa-ti apara cei mai cautati termeni. Azi, in topul cautarilor a fost ” patura” Bun, daca cautam o patura la eMag, primul rezultat afisat va fi Patura Kring Soft Imitatie de Blana.

Acum vreo doi ani am cumparat o patura imitatie de blana dintr-un magazin din Obor, o patura ce imita blana destul de putin si a costat mai mult decat patura Kring Soft imitatie de blana ce se vinde la eMag. Am renuntat la ea destul de repede, bani dati degeaba…a inceput sa-i sara puful si se electriza in ulimul hal. Pe langa astea, avand un caine in casa, patura devenise aspirator de par de caine. Ajunsese sa semene a patura din blana de caine ­čÖé

In fine, revenind la patura din imitatie de blana marca Kring Soft, cred ca are sanse mai sa fie cea mai buna patura imitatie de blana din Romania. Daca n credeti ce zic eu, vedeti cele peste o suta de comentarii lasate pe pagina produsului, aproape toate comentariile fiind la superlativ.

Cum la eMag e greu sa stii cu exactitate ce promotie ruleaza, patura imitatie de blana de care v-am zis este la un pret bun, sub o suta de lei. Dimensiunile paturii sunt 200 x 200 cm si are culoare maro.

Vezi aici pretul zilei pentru patura Kring Soft

 

Mai sunt si alte variante de culoare si chiar celebra imitatie de leopard.

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *