A inceput black friday la Flanco

Este stiut faptul ca la noi, in Romania, de cativa ani, #blackfriday este decalat fata de restul lumii. Motivul invocat de catre comercianti si unanim acceptat este acela ca, daca s-ar respecta data internationala, am fi prea aproape de data de 1 decembrie, ziua nationala a Romaniei. Asa ca, black friday in Romania, la mai toate magazinele, are loc in data de 17 noiembrie…nu si la Flanco. Azi, tocmai ce a incepu black friday la Flanco.

Si cum ne ocupam de promovarea campaniilor de #reduceri din zona magazinelor online, in ideea ca mai sunt si alti grabiti, am facut un scurt rezumat al ofertelor de black friday de la Flanco. Discounturile anuntate de magazin sunt pana pe la 80%, ramane ca doritorii sa le caute.

La o prima vedere, cea mai buna oferta in aceast black friday prematur organizat de Flanco, este oferta la produse pentru ingrijire personal. Poti sa-ti achizitionezi un epilator Philips Satinelle HP6550 la pretul de 159.99 lei, sau poti vizualiza intreaga oferta pentru ingrijire personala in cautarea unui ptodus pe care ti-l doresti.Oferta Flanco pentru ingrijire oersonala

Este stiut ca, in general, Flanco este unul dintre magazinele in care se vand foarte multe electrocasnice. La capitolul masini de spalat si frigidere, discounturile sunt cuprinse intre 19 si 42%. Tot aici veti gasi si masini de spalat vase, cuptoare si plite incorporabile.

Vezi oferta Flanco la electrocasnice mari

Pentru ca telefonul este in ultima vreme o prelungire fireasca a corpului uman, in campania organizata de Flanco, se regasesc cu reduceri si telefoane mobile. Nu, inca nu a aparut iPhone X dar se gaseste iPhone 8.

Oferta Flanco pentru telefoane

Acest black friday merita promovata, in concluzie, nu uitati de share, nu de alta, dar undeva, printre prietenii vostri, cineva are nevoie de aceasta campanie de reduceri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *