Aparat de spalat cu presiune Progarden si alternative mai bune

Aparate spalat cu presiune – Brand: Progarden

Despre cat de bun sau rentabil este un aparat de spalat cu presiune in curte nu cred ca mai este cazul sa discutam. Era pe undeva o discutie despre banii dati la spalatorie si pretul unui aparat de spalat cu presiune…n-o mai gasesc. Ideea este ca pe langa masina, cu un aparat cu jet mai cureti si alte lucruri. Ca o parere personala, pentru uz casnic ocazional, nu cred ca se merita sa platesti pentru un aparat de spalat cu presiune pret mai mare de 350-400 de lei.

Alternative pentru aparatul de spalat cu presiune Progarden LT 302

Merita sa achizitionezi un aparat de spalat cu presiune ProGarden?

Sincer, din toata oferta de aparate de spalat cu presiune Progarden, singurul atractiv este acesta: Aparat de spalat cu presiune Progarden LT302-1400C, 1400W, 110 bar, 390l/h….si, probabil m-as gandi de 3 ori inainte sa-l cumpar. In fine, ideea este ca are cateva chestii care il fac atractiv. Sa le luam pe rand..

Presiune si debit de apa: 110 bar si 390 litri/h-cam de pe aici porneste un aparat de spalat cu presiune bunicel, e cam minimul pe care sa-l cauti daca vrei un aparat de spalat bun. Si asa, se vorbeste ca daca te grabesti, cauti ceva cu presiune mai mare.

Filtru de apa pentru impuritati cu rol de protectie a pompei: este un plus, mai sunt si aparate de spalat cu presiune ce nu au un astfel de filtru. In lipsa acestui filtru, masina se poate infunda mai ales in cazul in care ai apa direct din fantana. Pentru alimentarea cu apa a aparatului este suficient un furtun de gradina, pompa fiind compatibila cu acest tip de furtun.

Perimetrul acoperit: 5 metri lungimea cablului, 5 metri lungimea furtunului. Daca mai adaugi si lungimea lancii de spalare, acoperi lejer 10 metri. Lancea este fractionabila in 3 segmente putand fi foarte usor depozitata dupa folosire.

Garantia: garantia pntru aparatul de spalat cu presiune Progarden LT302 este de 24 de luni. Trebuie tinut cont si de acest lucru in momentul achizitionarii. In caz de probleme la produsele Progarden, returul se face in termenii prevazuti de lege.

pareri progarden

Asa cum am zis, pareri despre marca Progarden exista si sunt relativ ok, incurajatoare. Dar, daca tot vrei sa cumperi un aparat de spalat cu presiune bun, dupa cum am zis si mai sus, un buget de 350-400 lei este suficient pentru a gasi un aparat bun. Poate chiar mai bun decat cel de la Progarden.

Aparat de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC15, 1500 W,120 Bar, 360l/h este un aparat de spalat cu presiune de la Steinhaus. Acest brand se bucura de o notorietate ceva mai mare decat Progarden iar aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC 15 are  proprietati asemanatoare cu cele ale lui Progarden LT. Singura diferenta care il face mai atractiv este putere motorului, 1500W si presiunea mai mare…120 bar. Vezi pretul aici>>>>Steinhaus PRO-HPC15, 1500 W,120 Bar, 360l/h

Aparat de spalat cu presiune Black+Decker 1400W 110 bar 360 l/h este un nume greu in zona sculelor electrice. Cu performante asemanatoare, aparatul de spalat cu presiune Black -Deker vine cu un pret mai mare dar care se incadreaza in bugetul de maxim 400 lei. Vezi pret aici>>>>Aparat de spalat cu presiune Black+Decker 1400W 110 bar 360 l/h

Pe parcurs, in timpul cautarilor mele referitoare la produsele Progarden, in cazul in care voi mai gasi si alte recomandari de aparate de spalat cu presiune care mi s-e vor parea atractive atat prin pret cat si prin performante le voi adauga aici.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *