Aparatul de vaslit este intr-un top 3 al celor mai bune aparate fitness pentru exercitii cardio

M-am uitat la ce preturi sunt la abonamentele la sala si am concluzionat ca as iesi mai avantajat daca mi-as cumpara un aparat de fitness pentru acasa suficient de complex incat sa-mi asigure o plaja cat mai larga de exercitii. La o prima vedere, aparatul de vaslit este unul dintre cele mai bune aparate de fitness atat pentru exercitii cardio de calitate, dar care reuseste sa acopere si cele mai multe grupe de muschi, bun si pentru slabit dar si pentru antrenament.

Unu dintre cele mai populare aparate de vâslit pentru acasă este aparatul de vâslit Domyos 120. Popularitatea acestui aparat de vâslit vine odată din raportul calitate/preț care este unul excelent și a douăa oară prin faptul că vânzările sunt susținute de rețeaua Decathlon, cu cele peste 1400 de magazine deschise în întreaga lume. Alfel, prin magazinele on line se găsesc de cumpărat și alte aparate pentru vaslit.

TOORX ROWER ACTIVE PRO

Este un aparat de vaslit destul de robust, acceptabil ca pret ce foloseste sistemul de franare magnetica. Volanta aparatului este de 6 kg si poate fi folosit de persoane cu greutate de maxim 100 kg. Sasiul este pliabil, un lucru foarte bun, dupa terminarea antrenamentului, aparatul de vaslit se „strange” la dimensiunile de 770 x 558 x 1525 mm. Scaunul este prevazut cu rulmenti si ruleaza pe o sina din aluminiu. La aparatul de vaslit TOORX ROWER ACTIVE PRO ai 9 programe de pregatire prestabilite si 4 programe ce pot fi personalizate de utilizator. Dotat cu un display LCD pe care se pot urmari numarul de calorii consumate, timpul si distanta parcurse in sesiunea de antrenament dar si monitorizarea  pulsului, TOORX ROWER ACTIVE PRO este un aparat de vaslit bun, demn de luat in considerare in cazul in care doriti sa achizitionati un aparat de vaslit.

Verifica pretul aici

Am gasit ceva discutii pe diverse forumuri si alaturi de banda de alergat si bicicleta de fitness, aparatul de vaslit este intr-un top al celor mai bune aparate de fitness pentru exercitii cardio, majoritatea recomandand acest aparat de fitness. Aparatul de vaslit este cel mai complex, antreneaza cele mai multe grupe de muschi, dar recomandarea la utilizarea unui aparat de vaslit, ar fi atentia la exectuarea exercitiilor pentru a evita accidentarile.

Ca si pret, aparatele de vaslit nu sunt chiar ieftine. Unul mai ieftinut este cam la acelas pret cu o bicicleta fitness buna, restul, cele mai complexe sunt destul de scumpute. O sa incerc sa fac o mica documentare raportata la pret si performantele aparatelor de vaslit ce se gasesc prin magazinele de la noi. Din ce am vazut, sunt mai multe modele, putine fiind sub 1000 de lei, dar daca se urmareste o promotie, un model de genul Kondition HRM-7800 poate fi considera relativ ieftin.

Tinand cont ca este un aparat pentru fitness destul de complex, cred ca marea problema a aparatului de vaslit nu este neaparat pretul ci dimensiunile, fiind destul de lung, nu sunt foarte multi care se ingramadesc sa-l achizitioneze pentru fitness acasa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *