Când vrei cea mai bună friteuză cu aer cald în 2020, ai de unde alege indiferent de bugetul alocat achiziției unei astfel de friteuze

În condițiile în care interesul pentru o friteuză cu aer cald bună este tot mai ridicat, articolul despre acest tip de friteuze fiind unul dintre cele mai acesate de cei ce caută informații despre friteuze cu aer cald, în condițiile în care oferta este tot mai numeroasă, încerc să să grupez aceste friteuze cu aer cald pe categorii de preț. Generalizând puțin, dacă cauți pe internet păreri despre cea mai bună friteuză cu aer cald, se pare că și în 2020, de departe, cele mai recomandate friteuze cu aer fierbinte rămân friteuzele de la cei doi mari producători, Philips cu modelul Philips Airfryer Viva Collection HD9220/20 și concurentul lor numărul 1 când vine vorba de friteuze cu aer cald, Tefal cu modelul de friteuză fără ulei Tefal Actifry 2 in 1 Nutritious & Delicious YV9601. După cum ați văzut, prețul acestor friteuze considerate a fi cele mai bune friteuze în care poți găti fără ulei este destul de ridicat și, deși sunt friteuze bune, nu toată lumea este dispusă să plătească prețul pentru aceste două modele de friteuză. Desigur, există și alte mărci de friteuze fără ulei ceva mai ieftine care încearcă să acopere zona asta a celor cu buget ceva mai mic alocat achizționării unei friteuze cu aer cald.

La o primă vedere, deși considerate a fi cele mai bune friteuze cu aer cald, cele două friteuze de mai sus nu se regăsesc în topul celor mai populare friteuze cu aer fierbinte, semn că totuși, indiferent de calitate, prețul cântărește destul de mult când vine vorba de achiziționarea unei friteuze cu aer cald. Cum avantajul achiziționării de pe internet a unei friteuze cu aer cald ține de faptul că poți urmări o promoție la respectiva friteuză, m-am uitat pe la câteva dintre magazinele on line considerate a fi de încredere și am făcut acest top al celor mai bune friteuze cu aer cald ținând cont și de prețul de achiziție al acestora.

Cele mai populare friteuze cu aer cald au prețul în jurul a 3-500 de lei

În România veniturile nu au ajuns încă la nivelul la care o mare parte a populației să poată achiziționa doar vârf de gamă. Tocmai acesta este și unul dintre motivele pentru care friteuzele cu aer cald cu prețul în jurul valorii de 3-500 de lei sunt cele mai populare friteuze. La prețul acesta, dacă vrei o friteuză fără ulei bună, poți alege dintre câteva modele destul de apreciate. Tocmai acesta este și motivul pentru care vei regăsi cele mai multe friteuze în marja aceasta de preț. La achiziționarea unei astfel de friteuze, dacă nu este grabă, ar trebui urmărite și eventualele promoții…se pot achiziționa friteuze cu aer cald la un preț mult mai mic decât în mod normal.

Friteuza cu aer fierbinte „Airfryer Magic Digital” de la Hausberg – cu o putere de 1500 W si o capacitate a cosului de aprox. 2.6 Litri este una dintre cele mai populare friteuze. Această friteuză este considerată a avea cel mai bun raport calitate-preț în segmentl acesta, al friteuzelor cu preț mediu de achiziție. Se găsește de cumpărat în mai multe magazine, cel mai bun preț pentru friteuza Hausberg Airfryer Magic Digital l-am găsit pe www.market365.ro/friteuza-cu-aer-fierbinte-airfryer-magic-digital-hausberg-termostat-temporizator-1500-w-2-6-litri. Prețul variază pe la celelalte magazine, la emag de exemplu este ceva mai mare…asta așa, că emag e etalon când vine vorba de cumpărături on line. Acest model de friteuză are o putere de 1500 w și o capacitate de 2,6 litri, suficient de mare pentru o familie.

 

 

  • Control temperatura intre 80 si 200°C.
  • Temporizator de pana la 30 de minute.
  • Cos din metal cu protectie de teflon de 2.6 litri.
  • Circuite cu protectie dubla pentru urmarirea procesului de prajire al mancarii.
  • Piese ce pot fi spalate in masina de spalat.
  • Element de incalzire din otel inoxidabil 304.
  • Protectie supraincalzire, picioare anti-alunecare.
  • Alimentare: 230V / 50Hz.
  • Putere: 1500 W.
  • Cumpără friteuză Hausberg Airfryer Magic Digital la cel mai bun preț

2. Friteuza cu aer cald XXL Tristar FR-6973PR, 1500 W, 4.5 litri – este o friteuză cu aer cald cu capacitate mare. Prețul acestei friteuze este unul accesibil, părerile despre acest model de friteuză fiind pozitive. Friteuza Tristar FR-6973PR Crispy XXL are un volum de 4,5 litri. Prin urmare, friteuza are o capacitate suficientă pentru a face cartofi prăjiți pentru întreaga familie într-o singură tură de prăjit. La această friteuză nu trebuie adăugat ulei, ceea ce face gătitul mai sanatos. Totodată, în friteuza Tristar Crispy Fryer XXL se pot găti mai multe feluri de mancare.

Cumpără Friteuza cu aer cald XXL Tristar FR-6973PR, 1500 W, 4.5 litri

3. Friteuza Tefal FX100015 Fry Delight, Capacitate 0,8 kg – este o friteuză de capacitate medie ce se bucură de notorietatea brandului Tefal. Datorită tehnologiei Air Pulse, Fry Delight poate găti preparate prajite crocante și gustoase cu puțin sau chiar fără ulei. Friteuza Fry Delight de la Tefal este echipata cu tehnologia de preparare Air Pulse, bazată pe un element de încălzire superior și un flux de aer aer fierbinte optimizat. Cu Tehnologia Air Pulse preparatele sunt crocante la exterior și deosebit de fragede în interior, fiind o alegere destul de bună dacă vrei o friteuză în care să gătești cu doar putin sau chiar fara ulei.

Cumpără Friteuza Tefal FX100015 Fry Delight

Cele mai bune friteuze cu aer cald scumpe:

În această categorie am inclus friteuze cu aer cald cu un preț mare, peste 1000 de lei.

Prețul unei friteuze cu aer fierbinte este influențat de multe lucruri, brandul fiind unul dintre acestea. Un alt lucru ce influențează prețul unui astfel de aparat de gătit cu aer fierbinte ține de promovarea. Un astfel de exemplu este friteuza cu aer fierbinte Delimano Air Fryer, în cazul căreia, deși există pe piață friteuze cu aer cald ce se aseamănă izbitor de mult atât ca design dar și ca performanță, faptul că friteuza Delimano este promovată intens în emisiunile de teleshoping face ca această friteuză să fie destul de populară.

Pentru cei ce doresc o friteuză cu aer cald la un preț mic, au apărut în piață și astfel de friteuze. Astfel, dacă nu vrei să plătești un preț ridicat pentru o friteuză în care să gătești fără ulei, sunt câteva modele:

După cum probabil ați văzut, există ofertă pentru toate buzunarele în momentul în care vrei să achiziționezi o friteuză cu aer cald în care să gătești sănătos cu puțin ulei sau chiar fără ulei. Dacă te uiți în urmă, genul acesta de friteuze fără ulei, la momentul apariției erau foarte scumpe și tehnologia cu aer fierbinte era la început. Acum, în 2020 poți alege o friteuză cu aer cald fără a sesiza diferențe prea mari la capitolul gătit fie că e vorba de o friteuză ieftină sau o friteuză cu aer cald scumpă. Concurența este binevenită, tocmai de aceea, în momentul în care te-ai hotărât să achiziționezi o friteuză fără ulei, urmărește promoțiile, poți prinde un preț bun astfel încât să poți fi sigur că ai achiziționat cea mai bună friteuză cu aer cald. Dacă te-ai hotărât, verifică prețul friteuzei fără ulei la emag, verifică și la cel.ro, la evomag sau la un alt magazin preferat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *