Care sunt cele mai bune friteuze cu aer cald? Dacă vrei cea mai bună friteuză alegi una de la un brand cunoscut sau mai puțin cunoscut?

cea mai buna friteuza cu aer cald

Cea mai mare parte a cumpărătorilor vor o friteuză cu aer cald pentru a găti mai sănătos. Suntem bombardați cu informații despre cât de nociv este uleiul prăjit, cât de mult îngrașă cartofii prăjiți. Friteuza cu aer cald a apărut pentru a compensa aceste neajunsuri. În concluzie, vine un moment în care, ne întrebăm care este cea mai bună friteuză cu aer cald. De departe, dacă incerci să faci un top al celor mai bune friteuze fără ulei, vei observa că acest top condus de departe de Philips și Tefal, doi dintre producătorii de top din domeniu:

  1. Friteuza Tefal Actifry 2 in 1 Nutritious & Delicious YV9601
  2. Philips Airfryer Viva Collection HD9220/20
  3. Friteuza Philips Airfryer HD9621/90, Tehnologie TurboStar 200 grade

Deși în vârful acestui top se regăsesc friteuzele cu aer cald enumerate mai sus, o mare creștere la capitolul vânzări de friteuze cu aer cald a fost înregistrat de brandul Hausberg,  Friteuza Air Fryer Hausberg HB 2250, 1500 W, 2.6 Litri, fiind atractivă atât prin prețul relativ mic dar și prin calitatea friteuzei și a performanțelor când vine vorba de gătirea alimentelor.

Notorietatea celor doi producători amintiți mai sus păstrează friteuzele produse de ei în topul celor mai bune friteuze cu aer cald. Cam peste tot pe unde cauți informații despre o friteuză bună, recomandările sunt aceleași. Philips și Tefal, cu modelele lor.

  1. Friteuza Tefal Actifry 2 in 1 Nutritious & Delicious YV9601
  2. Philips Airfryer Viva Collection HD9220/20
  3. Friteuza Philips Airfryer HD9621/90, Tehnologie TurboStar 200 grade

Care sunt caracteristicile de care trebuie să ții cont în momentul ăn care vrei să achiziționezi o friteuză cu aer cald bună

Prețul friteuzei-De cele mai multe ori, cea mai bună friteuză cu aer cald vine și cu un preț pe măsură, de la mărci deja celebre. Prețul poate fi un etalon al calității, notorietatea firmei producătoare este încă un motiv care să te ducă cu gândul că vei achiziționa cea mai bună friteuză cu aer cald. Dacă în urmă cu câțiva ani lupta pe segmentul acesta de aparate elctrocasnice se dădea între Tefal și Philips, acum, se găsesc de cumpărat friteuze cu aer cald și la alți producători.

Capacitatea friteuzei și puterea– majoritatea friteuzele sunt echipate cu motoare de 1500W, dar veți găsi friteuze bune dotate cu motoare mai mici sau mai mari. Un aspect de care trebuie ținut cont când alegem o friteuză cu aer cald este capacitatea de încărcare a acesteia. dacă avem o familie numeroasă, recomandarea ar fi să ne îndreptăm atenția către o friteuză cu capacitate mare.

Funcțiile friteuzei– o friteuza cu aer cald buna,  vine echipată cu o seamă de functiile incorporate, deci, pe langa aceea principala, de mentinere a unei temperaturi constant înalte în cuva de gătit, friteuza trebuie sa incorporeze si un termostat reglabil. Fiecare aliment, fie ca e vorba de pui, legume sau pește, are o temperatură optimă de gătire și este datoria termostatului interior al friteuzei să ofere aceste conditii.

Mentenanța și garanția-Cumpărăm o friteuză cu aer cald cu scopul de a ne ușura viața și a îmbunătăți modul în care ne hrănim. Alegând o friteuză bună, ne uităm și la cât de ușor se folosește/întreține o friteuză. E de luat în calcul în momentul în care alegem friteuza, să vedem dacă aceasta se curăță ușor, dacă componentele sunt lavabile în mașina de spălat vase. Garanția oferită de producător este un indiciu că vom achiziționa o friteuză calitativă, de care să ne declarăm mulțumiți.

La întrebarea dacă se merită achiziționarea unei friteuze de la un producător de notorietate la un preț mai mare sau o friteuză cu aer cald de la producători mai puțin cunoscuți, alegerea stă în bugetul fiecăruia. În momentul achiziționării, urmăriți și eventualele campanii de reducere.

De exemplu, Friteuza Aer Fierbinte Airfryer Maestro Hausberg, se vinde si cu un produs gratuit.

  1. 1.Friteuza Aer Fierbinte Airfryer Maestro Hausberg- la momentul asta cu transport gratuit și un produs cadou la alegere.

sau,

  1. 2.Friteuza Aer Fierbinte Airfryer Maestro Hausberg-transport gratuit+presă usturoi, în marketplace-ul emag. prețul nefiind diferit în acest moment.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *