Cât costă să faci distribuția la Ford Focus 2 de 109 cai

Se apropie momentul acela când ai nevoie să faci distribuția la mașină. În cazul meu, e vorba de distribuția pentru un Ford Focus II de prin 2006 vara. Am mai făcut distrbuția la Ford odată la mecanicul asta al meu(cel care mi-a recomandat soluția anti-rugină) da atunci a fost treabă mai complexă, am schimbat mai multe, și costurile au fost la grămadă. Și, sincer să fiu, nici măcar nu mai știu cât am plătit atunci. În fine, azi, făceam ceva planuri de buget pentru luna viitoare și mă gândeam cât costă să faci distribuția la Ford Focus 2. Pentru că multă lume îi laudă pe cei de la epiesă.ro, am intrat să-mi fac o idee despre kit-ul de distribuție pentru Ford Focus 2.

Bun, cum la schimbarea distribuției este recomandat de către mecanici să se schimbe și pompa de apă, am optat și de data asta să schmb odată cu distribuția și pompa de apă. E, și am găsit niște variante destul de acceptabile, prețuri de pe la două sute și ceva de lei la varianta de kit distribuție ford focus 2 fără pompă de apă(mai sunt și persoane care nu schimbă pompa de apă) până pe la 565 de lei cât costă un kit de distribuție Ford Focus 2 1.6 tdci fabricat de SNR.

Bine, mai există pentru fanii Bosch din România și distribuția Bosch pentru Ford Focus 2…care costă cam 726 de lei fi, redusă de la 996. Sincer, m-ar tenta să iau o distribuție din asta mai scumpă, în definitiv sunt pățit cu o distribuție ieftină la mașina de servici…s-a desprins ceva șaibă de la o fulie și a retezat cureaua dințată de a pus în cap tot motorul.

Oricum, acum că am aflat aproximativ  cât costă să faci distribuția la Ford Focus 2, o să-l sun pe mecanic să mă programeze.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *