Cateva oferte ingrozitoare de Halloween

Ultimul eveniment ingrozitor al lunii octombrie are legatura cu stramoseasca sarbatoare de Halloween. Cum noi traim in Romania, nu ne mai sperie nimic, dar asta nu ne opreste sa dam foc gratarului, sa dam muzica tare si sa ne vedem de promotii.

Cum nimic nu ne opreste s-o punem de un mic black friday indiferent de ocazie, tot asa si cu campaniile de reduceri prilejuite de #Halloween

1.Pana la finalul lunii avem promotie la produsele deztinate pasionatilor de jocuri pe calculator, consola, telefon, bla,bla,bla…reduceri la tot felul de placi video, laptopuri si console. Se poate chiar si o precomanda pentru Xbox One X 1TB daca exista nerabdatori. Pentru mai multe, verificati→detaliile campaniei.

2.O alta serie cu reduceri de speriat pentru barbati, pentru ca se adreseaza femeilor este si Scary Sale….reducerile anuntate sunt de maxim 70% dar cu siguranta, lucrurile atractive nu sar de 40-45% Oricum, doamnelor, aveti de unde alege→detaliile aici.

3.O campanie generalista plina de discounturi are loc si la evomag, cele mai bune preturii fiind la televizoare, dar nici celelate segmente nu sufera. Cum e si normala, indiferent de campanie, trebuie sa sapi adanc dupa ce-ti doresti. Pentru inceput, puteti incepe din pagina campaniei evoHalloween.

4.Cum nu se poate merge la o petrecere de Halloween nemachiat, neparfumat, o campanie ingrozitoare de unde puteti cumpara cateva kilograme de fond de ten la super pret este bine venita. Simt ca la capitolul machiaje, in urmatoarea perioada se va folosi mult rosu. Astea’s detaliile, profitati!

5.Cum totul tine de privire, un Halloween fara niste ochi rosii sau alta culoare ce zbarleste parul pe parteneri nu se face, exista chiar si o promotie la lentile de contact colorate. Aici privirea promotia de Halloween

6. Cum nu se putea sa-i sarim din schema pe copilasi, daca deja urla dupa un costum special de Halloween pentru copii, aici veti gasi o colectie mai mult decat multumitoare. A, am uita…aici sunt detaliile, intranti, nu musca….

La final, las si o recomandare la un pachet pentru slabit ce mi-a atras atentia prin pret. Vezi aici si o sa-mi dai dreptate.

Gata, v-am transat!!! Mwahahahaaaaaaaaaaaaa!!


 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *