Câteva păreri despre compresorul de aer Heinner VCMP001

Compresor Heinner VCMP001 este unul dintre cele două compresoare din portofoliul Heinner. Este cel mai mic și mai ieftin compresor dintre cele două modele propuse de Heinner. Probabil că știți că brandul Heinner este un brand românesc deținut de NOD, produsele fiind fabricate prin Turcia și China. La general, părerile despre produsele Heinner sunt foarte bune, raportat la preț, calitatea este decentă iar acest lucru se reflectă și în creșterea în notorietate a mărcii. Așa stau lucrurile și în cazul compresorului de aer Heinner VCMP001, acesta înregistrând un rating de 4,75 stele din 5. Deci, dacă ne-am ghida după acest lucru sunt de părere că merită cumpărat.

Vezi aici prețul pentru compresorul Heinner VCMP001

În urmă cu ceva vreme am făcut o mică selecție a unor compresoare bune, spunând atunci că pentru lucruri uzuale în gospodărie este suficient un compresor pentru care să nu plătești mai mult de 5-600 de lei. La momentul respectiv, prețul compresorului Heinner VCMP001 cu motorde 2 CP și o capacitate de 24 l a rezervorvorului mi s-a părut cam mare, peste bugetul propus deși încă de atunci m-am uitat la caracteristicile acestui compresor. Bun, acum există ceva reducere ce a adus acest compresor în plaja de preț în care m-am ghidat la articolul respectiv. După cum ziceam, am găsit păreri despre compresorul Heinner VCMP001, oameni mulțumiți și cred că e o alegere ok pentru uz ocazional acasă. Deși prețul este puțin cam mare, în banii aceștia, personal, alegând oricand un  Steinhaus PRO-COM50 de 50l, pentru cei ce caută păreri despre compresorul Heinner VCMP001 cred că e ok.

Așa cum scrie și în fișa tehnică a compresorului, Heinner VCMP001 este un compresor destul de comun, dotat cu un motor de 2 cp ce dezvoltă o presiune de 8 atmosfere antrenat de un motor electric ce merge la priza de 2,20.În principiu, cele opt atmosfere sunt suficiente pentru lucrări în care ai nevoie de aer pentru perioade scurte de timp, altfel, ar trebui un compresor cu o butelie mai mare de 24 l cât este cea de pe compresorul Heinner VCMP001.  Cum la prețul acesta nu poți să cumperi cel mai bun compresor, dincolo de faptul că oamenii sunt mulțumiți de acesta, tot căutând păreri am găsit câteva chestii de care trebuie ținut cont dacă te hotărăști să cumperi compreorul acesta. Un lucru de care se tot plâng mai multe persoane ține de faptul că filtrul de aer are filetul din plastic și există riscul ca din neatenție să se strice filetul. O altă recomandare cu privire la acest compresor, ca de fapt la toate compresoare cu ulei, ține de înlocuirea uleiului. Toate compresoarele vin cu uleiul de probă și sunt puțini cei ce înlocuiesc acest ulei…de aici și posibile viitoare probleme. Recomandarea în cazul în care achiziționezi un compresor, schimbă uleiul din carter.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *