Cea mai buna soba mixta, pe gaz si electrica

Mai ales in perioada de tranzitie spre si dinspre sezonul rece, suntem in cautarea unei solutii alternative de incalzire. Se gasesc in magazine o multime de alternative, una dintre acestea fiind soba mixta gaz+electric. Desi costa mai mult decat cele mai multe calorifere electrice, pretul unei sobe pe gaz nu este exorbitant. Una dintre cele mai bune sobe mixte pe gaz si electricHausberg HB 1020 avand un pret foarte atractiv si pareri foarte bune din partea celor ce au cumparat aceasta soba mixta.

Este foarte populara, parereile despre aceasta soba mixta produsa de nemtii de la HB Hausberg Germany fiind la superlativ, capacitatea de incalzire rapida suprafete de pana la 100 mc si nici pe parte de design nu arata rau. Este o soba buna cu un pret bun raportat la calitate iar in cazul in care se doreste achizitionarea unei astfel de sobe, pentru un pret bun, verificati pretul la mai multe magazine si cumperi cea mai buna soba mixta la cel mai bun pret…promotii sunt peste tot:

Dupa cum spuneam, una dintre cele mai bune sobe mixte pe gaz si electrica de care te poti bucura chiar si intr-o incapere foarte spatioasa este modelul Hausberg HB 1020. Caracterizat de binecunoscuta fiabilitate nemteasca, modelul beneficiind de o garantie de 24 de luni.

Soba este foarte versatila, poate fi alimentat atat cu gaz, cat si electric, in functie de necesitatile de moment. Puterea este reglabila in 3 trepte diferite, cea pe gaz fiind cuprinsa intre 1.3 si 4.2 kW, iar cea electrica intre 400 si 1200 W. Datorita acestor reglaje, soba poate fi folosita in camere de pana la 100 mc, pe care le va incalzi in scurt timp.

Soba mixta Hausberg HB 1020 este una cu tiraj natural si cu aprindere electrica. Grilajul din fata are rol de protectie, separa elementul radiant, mentinandu-l la distanta de eventuale atingeri accidentale.. Se amplaseaza pe podea si e usor de deplasat multumita rotilor. Dimensiunile de 42 x 73 x 37 cm il fac destul de usor de integrat in orice decor. Nici la greutate nu sta rau aceasta soba, greutatea fiind de aproximativ 9 kg.

Unul dintre inconvenientele sobelor pe gaz este acela ca nu este indicata folosirea lor pe timp de noapte in camera de dormit. Chiar daca emisia de gaze este una redusa, este obligatorie ventilatia.

cea mai buna soba pe gaz

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *