Cel mai bun dezumidificator pentru casa

In acest articol incercam sa vedem care este cel mai bun dezumidificator pentru acasa. Pe langa cateva generalitati vom avea drept exemplu si trei dintre cele mai bune dezumidificatoare pretabile pentru uzul in locuinta.

La o simpla cautare pe internet dupa „cel mai bun dezumidificator pentru casa” am gasit cel putin trei dezumidificatoare bune, atat prin performante dar si prin raportul calitate/pret.

cel mai bun dezumidificator pentru casa

Cele trei umidificatoare de mai sus, sunt cele mai recomandate, iar parerile despre aceste modele sunt destul de pozitive. Dar sa le luam pe rand.

Incepem cu modelul care s-ar parea ca este cel mai bun dezumidificator pentru o casa normala, ARGO Dry Digit 17. 

Este un model compact si destul de silentios. Desi cantareste aproape 14 kg, aparatul este usor de manevrat, fiind dotat cu roti multidirectionale. Dezumidificatorul are o capacitate de dezumidificare de 17 litri/24 ore, la capacitate maxima, in cazul unor camere in care umiditatea este excesiv de ridicata. Dezumidificatorul sta bine si la alte functii, fiind dotat cu timer, functie auto-restart , avertizare sonora la umplerea rezervorului si oprire automata  la atingerea nivelului de umiditate dorit. un alt mare plus este si faptul ca filtrul de purificare a aerului este lavabil, acest lucru prelungind durata de viata a aparatului.

Vezi pretul aici

 

Dezumidificatorul TESY DHF 10 CEL are o capacitate mai mica, doar 10 litri/ 24 ore si este un dezumidificator bun pentru casele in care gradul de umiditate nu este foarte ridicat. Este ideal pentru folosire ocazionala, mai ales pe perioada in care se usuca rufele spalate. Rezervorul de colectare de doar 2 litri este compensat de functia de oprire automata. Cum cele mai bune dezumidificatoare sunt dotate cu higrostat, acesta este prezent si in constructia lui TESY DHF 10 CEL.

Vezi pretul aici

 

Trotec TTK 65 E este unul dintre cele mai bune dezumidificatoare destinate uzului casnic. In fapt, datorita capacitatii ridicate de extractie, 20 litri/24 ore, este pretabil chiar si pentru birouri sau camere mai mari, de pana la 45 mp. Avand un rezervor de 4 litri, aparatului i se poate monta si un furtun pentru eliminarea externa a apei.

Vezi pretul aici

 

Odata cu racirea vremii umiditatea din aer creste. Daca acest lucru s-ar intampla doar afara nu ar fi o problema, dar, in urma transferului de temperatura nivelul de umiditate creste si in casa. Cel mai bine se observa acest lucru pe geamurile locuintei…geamuri aburite sau si mai rau, urme de mucegai pe pereti sau in locurile in care circulatia aerului este mai deficitara. Cei mai multi dam vina pe calitatea ferestrelor sau pe izolatia casei si incercam tot felul de solutii pentru a remedia aceasta problema, dar cea mai buna solutie este achizitionarea unui dezumidificator.

In functie de suprafata sau de buget, o oferta destul de consistenta se poate gasi aici.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *