Cuier cu pantofar, cea mai practică metodă pentru depozitat încălțămintea

Un pantofar este o piesă de mobilier care nu trebuie să lipsească din holul de la intrare. Cât de încăpător să fie acest pantofar ține în primul rând de spațiul în care este amplasat, de numărul membrilor din locuință dar și de numărul de perechi de încălțăminte deținute de locatari. În condițiile în care acest spațiu este redus, cum ai nevoie oricum de un cuier la intrarea în casă, este recomandat să cumperi un cuier dotat cu pantofar în partea de jos, utilitatea unei astfel de piese de mobilier fiind deja dovedită

Deși în anumite situații, cuierul cu pantofar este o soluție de compromis, spațiul fiind de cele mai multe ori redus la acest tip de mobilier, pantofarul cuierului se pretează mai degrabă pentru depozitarea încălțărilor de sezon, a papucilor pentru casă. Dincolo de stațiul limitate de cele mai multe ori, mai ales în cazul apartamentelor de bloc, în momentul în care vrei să amenajezi holul, trebuie ținut cont și de utilitate dar și de felul în care va arăta acesta…puțin gust nu strică, un impact pozitiv la intrarea în locuință n-a făcut rău nimănui. Tocmai acesta este motivul pentru care un cuier cu pantofar este una dintre cele mai populare soluții.

Prețul unui astfel de pantofar poate fluctua în funcție de dimensiune, design, materiale și calitate. Pot fi achiziționate din magazine diverse tipuri de cuiere cu pantofar, putând alege inclusiv culoarea acestuia astfel âncât să se asorteze cu mobila din casă. La o primă vedere, printre cele mai populare cuiere cu ladă de depozitare sunt cele de la Kring, cuierul cu lada Kring Raluca, tapițat cu burete fiind o opțiune destul de avantajoasă. Avantajul acestuia ține mai degrabă de faptul că este construit dintr-o singură bucată și nu mai necesită găuri în perete. În funcție de preferințe și de modul în care este gândită amenajarea holului, se poate opta și pentru un cuier cu pantofar din două piese. Acestea sunt mai interesante doar că este nevoie de fixare specială a cuierului pe perete. Un model interesant de cuier cu pantofar este Setul pantofar + cuier Garden White, pachet ce cuprinde un cuier cu dimensiunile 102.5xH90 cm și o ladă pentru depozitare, pantofar cu dimensiunile 90×31.8xH60 cm. Avantajul achiziționării on line a unui pantofar ține de faptul că poți urmări campaniile de reduceri, de exemplu, vivre.ro are în această perioadă o astfel de campanie, reduceri inclusiv la pantofare, atât cu cuier cât și clasice, fără cuier.
vivre.ro

Un alt cuier cu pantofar bun, care mi-a atras atenția și cred că s-ar potrivi de minune într-un hol de apartament clasic, este Garderoba Niko NIKD01-D30F, 135x 190.8 x 28 cm. Această piesă de mobilier pentru hol, pe lângă cuierul prevăzut cu cutie pentru pantofi mai este prevăzut și cu un dulap pentru haine, în care, în partea de jos se mai poate depozita și încălțăminte.

Deși inițial am vrut să fac un singur articol dedicat pantofarului, la câte astfel de modele există pe piață, m-am limitat astăzi doar la cuierul cu pantofar, urmând ca mai apoi, într-un alt articol destinat celorlalte soluții prin care poți să depozitezi încălțămintea într-un mod corect, să revin și asupra altor tipuri de pantofar. Ca idee, printre interesele legate de acest subiect, căutările pe internet se îndreaptă către ideea de pantofar încăpător. Deci, în următorul articol voi încerca să găsesc cel mai bun pantofar încăpător…Cât am căutat ideei despre cuier cu pantofar, mi-a sărit în ochi un astfel de pantofar încăpător..Pantofar NewEst Two Doors, un pantofar încăpător în care intră minim 16 perechi de încălțări…dar despre asta, data viitoare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *