Cum sa cumperi cel mai bun aspirator cu bani putini in 2018

Intr-o casa, un aparat nelipsit este aspiratorul. Ne ajuta sa economisim timp, sa curatam mult mai bine decat cu o matura clasica si nici nu mai ridicam nori de praf. Dar care este cel mai bun aspirator in 2018, cat merita sa platesti pentru un aspirator astfel incat sa fii sigur ca ti-ai luat cel mai bun aspirator si ai platit pretul corect raportat la calitatea acestuia. De preferat un aspirator de firma sau unu aspirator bun de la un brand mai putin cunoscut?

→Vezi aici cele mai populare aspiratoare!

De cele mai multe ori cand achizitionam un brand renumit, un procent din pretul produsului respectiv este platit pentru notorietate. Cel mai bun exemplu in acest sens este cazul telefoanelor iPhone, dar nu despre telefoane vorbim aici. Acest articol este despre cum sa-ti cumperi ieftin un aspirator bun.

Dincolo de marca de aspirator, criteriile generale in momentul achizitionarii unui aspirator bun sunt cam aceleasi: pret, putere, garantie,mentenanta, accesorii, brand..

Cum vad eu cofiguratia ideala pentru un aspirator bun cu destinatia clara pentru aspirat o casa normala:

Pret-maxim 500 lei La acest buget gasesti un aspirator bun care sa satisfaca si cei mai exigenti cumparatori.

Putere-Puterea ideala pentru un aspirator bun ar fi intre 1000-1500W.

Garantia-cu cat mai mare cu atat mai buna. In general, majoritatea aspiratoarelor au o garantie de 2 ani dar sunt si aspiratoare cu garantie de 5 ani. Probabil ca producatorul stie ca-ti vinde un aspirator bun.

Mentenanta-personal sunt de parere ca un aspirator fara sac este mult mai util, mai igienic si usor de intretinut decat un aspirator cu sac. Parere personala.

Accesoriile aspiratorului– in general toate aspiratoarele vin cu un set de perii pentru diverse tipuri de aspirare. Un lucru de care trebuie tinut cont este filtrul HEPA.

Brandul-da, daca ai un buget si gasesti aspiratoare cu performante asemanatoare la acelas pret se merita achizitionat aspiratorul produs de o firma mai cunoscuta.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *