Cum sa dai 3500 lei pe un coltar din paleti

O i-a lumea razna rau de tot. Inteleg curentul asta cu proiecte DIY, cu reutilizarea si transformarea anumitor obiecte ce ar fi ajuns la groapa de gunoi dar totusi, cum sa dai 3 500 lei pe un coltar din 6 paleti si niste perne?

Nu am nimic cu cei care produc si vand paturi din europaleti, chiar sunt de apreciat acesti oameni…si-au gasit o nisa si profita de ea. Problema mea e cu cei ce ar cumpara un coltar, un pat din europaleti. Dar ma rog, or fi si din astia de-i dau banii afara din casa si se hotarasc ei sa-si cumpere un pat din europaleti, sa-l tranteasca in gradina si pe motiv ca au fost dati afara din casa, sa leneveasca intr-un astfel de coltar.

Ma gandesc asa…pentru un astfel de coltar de gradina din europaleti ai nevoie de 6 europaleti. Se gasesc de cumparat pe la 20 lei bucata. Mai ai nevoie de 6 profile de platbanda din otel si niste suruburi. Cu putina indemanare, o bormasina si ceva chef de treaba ti-ai tras un super coltar din europaleti. Pana acum nu cred ca te-a dus mai mult de 300 de lei. Singura problema ramane salteaua. Dai o fuga pe la Ikea si gasesti acolo, ieftin. Chiar am vazut asa ceva cand cautam sa-mi cumpar pat matrimonial si am facut o vizita pe la ei.

Asta zic, nu am nimic cu cei care fac paturi si mobila din europaleti dar totusi, sa platesti 3500 de lei pentru asa ceva si nici macar sa nu te poti lauda la prieteni ca, uite frate, eu am construit patul asta din europaleti! mi se pare prea mult.

Ca idee, daca aveti ganduri de construit un pat, un coltar de gradina din europaleti(sau vreti musai sa-l cumparati pe asta) dati un ochi pe la pozele astea…sunt destul de explicite si o sa-mi dati dreptate.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *