Fierăstrău circular Bosch Professional GKS 190 la reducere

Când vrei cel mai bun fierăstrău circular de mână, cu sigurață te gândești la Bosch. Sau la Makita. Azi, câteva păreri despre fierăstrău circular Bosch Professional GKS 190, că tot e promoție la scule Bosch pe emag cu ocazia împlinirii a 18 ani de activitate. A trecut timpul, parcă mai ieri erau firmă de apartament și-i căutam pe la Cașin să ridic o placă video și acum este considerat a cel mai mare magazin on line din România.

Deci, dacă tot e promoție la scule electrice Bosch, iar cel mai bun fierăstrău circular de mână este considerat a fi modelul Bosch Professional GKS 190, am căutat mai multe păreri despre acest circular.

Vezi prețul promoțional

În primul rând, chiar dacă este la promoție, prețul acestui circular este totuși ridicat comparativ cu alte fierăstraie circulare însă, ține cont, modelul Bosch Professional GKS 190 face parte din gama  profesional a celor de la Bosch. Oricum, în condițiileîn care la prețul de listă se aplică un discount de 38%, raportul calitate preț este unul bun fiind vorba despre un circular marca Bosch.

Fierastrăul circular Bosch GKS 190 este un circular puternic, ce este prevăzut cu un motor de 1400 W, cea mai mare putere a motorului din segmentul său, fapt ce asigură un avans rapid atât la debitarea lemnului de esență moale  cât și în cazul lemnului de esență tare, deci, avem de-a face cu un fierăstrău circular versatil care poate fi folosit la orice tip de material. Adâncimea de tăiere a fierastrăului circular Bosch GKS 190 este de 70 mm și oferă posibilitatea de înclinare la 56°, pentru a beneficia de performanțele acestui circular în orice situație de exploatare.

Apropo de ce părere au meseriașii despre circularul Bosch Professional GKS 190, dincolo de performanțele la tăiere și fiabilitatea produsului, oamenii se plâng de lipsa unei cutii de transport. Ce-i drept, lipsa aceasta poate fi un inconvenient, însă, performanțele compensează. În rest, părerea este unanim bună, nu degeaba circularul acesta de la Bosch este regăsit în toate topurile și este unul dintre cele mai recomandate circulare de mână.

Dacă te-ai hotărât să profiți de oferta Bosch și să achiziționezi acest circular de mînă, vei primi:

  • 1 x adaptor de aspirare
  • 1 x Limitator paralel
  • 1 x cheie imbus SW5
  • 1 x Pânză de fierăstrău cu carburi metalice 190 mm Ø

O altă recomandare în cazul în care vrei să profiți din plin de performanțele oferite de cel mai bun fierăstrău circular de mână, ar fi achiziționarea unei pânze mai calitative.

Ca de obiecei, dincolo de preț, la achiziționarea unui fierăstrău circular trebuie ținut cont de destinația achiziției, pentru ce cumperi circularul. De multe ori, chiar dacă ne dorim cel mai bun fierăstrău circular, realizăm că am plătit o sumă relativ mare pentru o unealtă care stă cu anii în atelier. Pentru utilizare ocazională, este de preferat un circular ieftin.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *