Friteuza cu aer cald XXL Tristar FR-6973PR este o friteuză de capacitate mare

Cauți o friteuză cu aer cald în care să poți găti o cantitate mai mare de alimente? Poate cea mai bună friteuză cu aer cald care să împace atât bugetul dar și o familie numeroasă este friteuza cu aer cald Tristar FR-6973PB, o friteuză cu aer cald mare, de 4,5 l. Dacă vrei o friteuză cu aer cald de capacitate și mai mare, o alternativă ar fi Monzana Air fryer XXL de 6,5litri. Dar despre aceasta, data viitoare, acum căutăm păreri despre friteuza cu aer cald XXL Tristar FR-6973PR.

Vezi aici prețulpromoțional pentru friteuza Tristar FR-6973PB

Probabil că toată lumea știe acum ce presupune tehnologia air fryer, nu mai detaliem că se știe că este vorba de gătirea alimentelor fără ulei, pe bază de aer fierbinte. Deși într-o friteuză cu aer cald poți găti mai multe tipuri de alimente, preponderent, friteuzele sunt folosite pentru cartofi prăjiți. În aceste condiții ai nevoie de o friteuză în care să prăjești suficienți cartofi pentru întreaga familie într-o singură tură. Pe viitor o să mai revin și cu alte modele de friteuze cu aer cald de mare capacitate, azi, încerc să văd dacă merită achiziționată friteuza cu aer cald Tristar FR-6973PB.

Pareri despre  friteuza cu aer cald Tristar FR-6973PB XXL

Probabil că multă lume se întreabă cine produce marca Tristar. E, dacă vrei păreri despre marca Tristar ține de Smartwares Group, o companie olandeză ce livrează produse în 64 de țări, principalele piețe de desfacere fiind Germania, Franța și Benelux-ul. În condițiile în care principalele piețe sunt unele dezvoltate, clar, avem de-a face cu calitate. Și calitatea se vede și din părerile despre friteuza cu aer cald Tristar FR-6973PB de pe emag, unde această friteuză are un rating foarte bun, 4.75 din 5 și peste nouăzeci de review-uri. Și ca de obicei, ca să-mi fac o părere despre un produs, dincolo de detaliile tehnice, caut păreri despre acel produs. Tot așa și acum, am căutat păreri despre friteuza cu aer cald Tristar. Și e de bine, am găsit următoarele:

 • Pret mic fata de alte modele(Philips, Tefal) si practic face cam aceleași lucruri.
  Foarte multumită! Recomand!
 • Friteoza este foarte buna utilizează aerul cald mâncarea este mai gustoasă. Gătesc cu mai putin miros in casa si fara fum mult mai comod. Are un design simplu dar placut. Pana acum isi face treaba.
 • Friteoza este foarte buna utilizează aerul cald mâncarea este mai gustoasă. Gătesc cu mai putin miros in casa si fara fum mult mai comod. Are un design simplu dar placut. Pana acum isi face treaba.
 • Foarte mulţumit de acest produs. Am făcut la el peşte (somon), cartofi prăjiţi, hamburger, pulpe de pui. Toate au ieşit foarte bune şi ceea ce este mai important dietetice, fără adaos de grăsimi. Doar cartofii i-am uns cu puţin ulei. Se spală foarte uşor. O recomand. Livrarea s-a făcut cu promptitudine.

Bun, concluzia este că merită achiziționată această friteuză. O mare problemă observată și la alte friteuze ține de faptul că, cel puțin în cazul cartofilor prăjiți este recomandat ca aceștia să fie unși cu puțin ulei. Dacă la care nu este nevoie, carnea lăsând ceva grăsime, în cazul cartofilor se recomandă puțin ulei…chiar și în cazul în care ai cea mai bună friteuză cu aer fierbinte. În condițiile în care avem o friteuză cu aer cald de capacitate mare, recomandarea este să gătim, cel puțin în cazull cartofilor, la o temperatură medie și să setăm o perioadă de gătire mai îndelungată pentru a evita ca aceștia să prindă crusta dar la interior să rămână senzația că nu s-a pătruns.

Acum, revenind la detaliile tehnice ale friteuzei Tristar FR-6973PB, avem toate calitățile unei friteuze bune:

 • Friteuză de capacitate mare în care se poate prăji 1,2 kg de cartofi
 • Putere 1500 w
 • Temperatura de gătire poate fi setată într-un interval cuprins între 80 și 200 grade Celsius
 • Friteuza cu aer cald Tristar FR-6973 PB este dotată cu funcție de oprire automată, protecție supraâncălzire, întrerupere program
 • Timer
 • Termostat
 • Cool touch
 • Convectie
 • Manere reci
 • Sistem anti-alunecare

În condițiile în care coșul friteuzei este ușor de curățat iar garanția pentru acest model de friteuză cu aer cald oferită de producător este de 24 de luni, dacă vrei o friteuză cu aer cald de capacitate mare, o friteuză bună, aperciată de cei ce au achiziționat această friteuză, alegerea este destul de simplă. Tristar XXL FR-6973PB.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *