Heinner DCH-450X o hota incorporabila ieftina

Hota incorporabila Heinner DCH-450X face parte din segmentul de hote ieftine ce se pot cumpara din magazine. Construita din inox, dotata cu un motor de 105W, este un model de hota ce se poate amplasa si intr-o bucatarie de apartament.

Avand  aspect de hota rustica, acest model de hota incorporabila de la Heinner este unul dintre cele mai vandute. Pe langa pretul accesibil, un fapt care a contat in popularitatea modelului este raportul calitate/pret, foarte bun, lucru des intalnit la produsele Heinner.

→Vezi pretul pentru hota Heinner DCH-450X

Cum e si normal, in momentul in care alegem o hota, primul aspect luat in considerare este puterea de absortie a hotei. Hota Heinner DCH-450X are o putere de absortie de 429.4 mc/h, putere mai mult decat suficienta pentru o bucatarie de marime medie. Aceasta putere de absortie este data de puternicul motor de 105 w. Hota este prevazuta cu un singur motor, acest lucru ducand la un consum mai scazut de energie.

Aspectul fizic conteaza si el. Hota are un design simplu, este argintie,  din inox(cam subtire)  si trebuie atentie la instalare, altfel hota devine zgomotoasa.

Hota este prevazuta cu 3 trepte de reglare a tirajului, si este prevazuta cu becuri tip LED pentru iluminarea zonei de gatit. Un alt plus al acestei hote sunt cele doua filtre din aluminiu ce se pot spala si refolosi.

Ca si concluzie generala, hota incorporabila Heinner DCH-450X este o hota ieftina, cu un raport calitate pret foarte bun. O hota care reuseste sa-si faca treaba destul de bine si,  la pretul asta nu prea are concurenta.

hota incorporabila ieftina

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *