Incep sa caut o sala de fitness

Ieri, un urcat si un coborat 7 etaje, mi-au demonstrat ca e timpul sa incep sa fac ceva sport, deci, incep sa caut o sala de fitness in zona Dristor-Titan. Constientizam cele cateva kilograme dar nu-mi faceam probleme, le puneam pe seama geneticii. Toata partea masculina a familiei are problema asta…slabanogi cu burta. Asa sunt si eu. 

Dar cum am zis, nu cele cateva kilograme m-au facut sa ma gandesc serios sa incep sa fac sport. Problema este data de lipsa de suflu…traiul destul de sedentar si tutunul m-au facut sa suflu ca un marfar pe aburi. Probabil si varsta are un mic rol aici. Nici cand eram mai tanar nu duceam un trai mai echilibrat si nici la sala sau la alergat nu ieseam. Cele doua trei iesiri pe munte in fiecare luna erau suficiente pentru a ramane intr-o forma destul de acceptabila.

Acum, am aproape 3 ani de cand nu am mai facut un traseu montan si cred ca nu m-as risca acum. Poate dupa ce bag o luna-doua de sala, si cateva ture de IOR, m-as incumeta sa plec la o drumetie mai lunga de doua  ore cu rucsacul in spate. Pana una alta, caut o sala de fitness ieftina in zona mea, Dristor, Titan, in care sa rup ceva bicicleta si banda de alergare si apoi vom mai vedea…sper sa fie de ajuns sa-mi recapat suflul. Prefer sa-mi fac un abonament la sala dintr-un motiv simplu: daca platesc, voi fi nevoit sa ma si tin de antrenament. Bine, mi-as cumpara si o bicicleta de fitness, dar cred ca o s-o folosesc la depozitat diverse pe ea.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *