Jocuri logice de la Smart Games

Smart Games este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de jocuri logice pentru copii dar si pentru adulti. Au jocuri logice pentru toate categoriile de varsta incepand cu 3 si terminand cu 99 de ani. Cum pentru a completa cosul de cumparaturi pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuia sa adaug ceva langa o carte, mai mult asa, ca mi sa parut interesant, am ales pentru cea mica IQ Fit Puzzler, un joc de logica pentru copii cu varsta minima 6 ani.

joc logica smart games

Partea misto este ca ne-a prins si pe noi. Jocul este de tip puzzel, ai niste piese 3D si cum e joc de logica, logic, trebuie sa le asezi in asa fel incat sa obtii o imagine 2D completa. Partea si mai misto este ca ai foarte multe posibilitati, poti aseza cele 10 piese in peste o suta de variante.

Aseara, dupa ce cea mica a adormit, sotia a mai petrecut ceva vreme rezolvand la problemele logice ridicate de joc.  Deja, pentru Mos Craciun am trecute pe lista inca doua jocuri de logica de la Smart Games, iar sotia, pentru ca la ea la servici se organizeaza Secret Santa, se gandeste sa cumpere drept cadou un joc de logica. Momentan face cautari.

Din ce am vazut, aceste jocuri se gasesc prin toate magazinele on line unde se vand carti si cadouri, eu l-am luat de la Carturesti, pret, 49 lei.  http://carturesti.ro/brand/smart_games

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *