M-am uitat dupa un blender bun

M-am uitat prin magazinele online dupa un blender bun. Ai de unde alege, am gasit cateva modele de blender, unele de la brand-uri renumite, altele mai putin cunoscute, dar, la un astfel de blender,Heinner Master Collection HBL-1000XMC, printre comentarii, l-am gasit pe urmatorul:

Luati-l ca asta rade tot
il am de 2, 3 saptamani si il folosesc zilnic pe fructe inghetate. Nu iarta nimic, de gheata sa nu mai vorbim
e cel mai nebun blender pe care l-am vazut la banii astia
in legatura cu zgomotul da, face zgomot, parca esti la concert:)), dar sa fim seriosi, daca vrei ceva silentios ia-ti telefon:))
parerea mea e ca merita


blender bun
Click pentru mai multe detalii

Nu stiu daca este cel mai bun blender din piata, dar la capitolul calitate/pret, blenderul Heinner Master Collection HBL-1000XMC pare a fi una dintre cele mai intelepte alegeri. Si pentru acasa nu ai nevoie de mai mult. Acum, inainte de-a intra in detaliile tehnice ale acestui blender, pana la momentul acesta, pe eMag, blenderul a adunat 4.58 stele din 5 si 430 de review-uri, majoritatea pozitive, semn clar ca avem de-a face cu un blender bun.

Pe langa sus numitul raport calitate/pret, hai sa vedem cateva detalii ce califica blenderul Heinner Master Collection HBL 1000XMC drept un blender bun.

Vasul din sticla si capacitatea acestuia -sunt persoane ce doresc un blender bun cu vasul din sticla. Normal, sticla are avantajele ei. Pe langa faptul ca se poate curata mult mai usor si mai bine, un blender cu vasul din sticla se presupune ca are o viata mai lunga. Sunt cunoscute multe cazuri in care, mai ales in cazul in care in blender se pun alimente dure, inghetate sau chiar gheata, la blenderele cu vas din material plastic, acesta cedeaza.

Puterea blenderului– un blender bun este suma mai multor caracteristici. Una dintre aceste caracteristici este puterea. Blenderul Heinner dezvolta o putere de 1000W mai mult decat suficient pentru a sfarama si marunti orice ai pune in el.

Reglaje si trepte de viteza-ca orice blender bun, pentru rezultate bune adaptate la nevoile de moment si acesta beneficiaza de 5 trepte de viteze + functia pulse

Cutitul– cutitul este cel care face treaba. Ca orice blender bun, Heinner XCM 1000 este dotat cu un cutit detasabil dintr-un material foarte rezistent. Daca la alte capitole am gasit review-uri mai slabute, cutitului nimeni nu i-a reprosat nimic.

Ca si concluzie finala, pentru cei ce vor un blender bun si pot trece peste partea „cam zgomotos” blenderul Heinner Master Collection HBL 1000XMC este una dintre cele mai bune alegeri. Altfel, puteti alege ce doriti de aici, mereu exista o promotie in derulare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *