Momentul în care tragi concluziile

Pe final de an, indiferent de planurile avute, tragi linie și vezi ce ai reușit. Așa e normal, așa stii cum trebuie să abordezi anul viitor. Cum nu mă mulțumesc cu puțin, nu m-aș declara foarte mulțumit de cum a mers blogul anul ăstă, însă, cum vinovatul sunt eu, nu mă pot lamenta foarte tare, trag concluziile și încerc mai mult și mai bine anul viitor.

În fine, una peste alta, în 2019 a adus ceva trafic pe blog chiar dacă nu am scris cât aș fi vrut. Mă uit la statistici și sunt câteva articole ce au avut peste o mie de vizualizări în 2019 o medie de 5-6 vizualizări zilnic..Se putea și mai bine însă, în condițiile în care tot traficul înregistrat a fost organic, cred că e binișor..

  1. Cea mai buna motocoasa raport calitate pret
  2. Cum cureti rugina. Care este cea mai buna solutie pentru curatarea ruginei
  3. Ce este pielea cu aspect peliculizat
  4. Care sunt cele mai bune friteuze cu aer cald?
  5. Cea mai buna sala de fitness din Iasi

Astea sunt cele mai vizualizate 5 articole de pe blog în 2019. Deși mai sunt ceva articole ce au stârnit interesul cititorilor, mă uit la primele articole și constat că 4 dintre cele 5 articole au fost scrise în 2018…doar cel despre friteuze fiind scris în 2019. Ce-i drept, în 2018 parcă am tras ceva mai tare pe blog, anul acesta, ce am postat a fost mai mult de susținere pentru articole mai vechi, așa cum este și cazul articolului despre fierăstrăul circular de mână, unde, există link-uri interne către un articol despre Cel mai bun fierastrau circular cu masa. Da, cam așa se întâmplă în google, faci tot posibilul să ridici în căutări diverse articole de pe blog.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *