Motocoasa Heinner VMC002 si cateva pareri despre brand-ul Heinner

Am scris zilele trecute un articol despre cum alegi cea mai buna motocoasa in functie de raportul calitate/pret. Articolul, aici. In articolul respectiv  am punctat cateva generalitati care sunt de luat in seama in momentul in care cauti sa-ti cumperi o motocoasa buna. Am dat chiar si cateva exemple destul de elocvente zic eu.

In fine, ideea era ca, azi, voiam sa scriu ceva despre produsele brand-ului Heinner si pentru ca sunt destul de multe produse in portofoliul acestei marci, m-am folosit de ceva filtre de cautare si mi-am inceput cautarile pe baza de popularitate.

Primul, cel mai popular produs este fix o motocositoare pe benzina, ieftina si anume, Motocoasa Heinner VMC002, 1.45 KW, 2.0CP, 52 cc. Cum totul porneste de la parerile celor ce au utilizat acest produs si continua cu caracteristicile tehnice, m-am apucat sa vad ce pareri au cei ce au cumparat aceasta motocoasa ieftina. In genere, lumea multumita dar, eu, personal nu as cumpara aceasta motocositoare, exista variante la un pret aproximativ egal ce sunt mai bune decat motocoasa Heinner, un exemplu bun ar fi motocoasa pe benzina Stern , 52 cc, 2 CP …si nu e mare diferenta de pret intre cele doua motocoase pe benzina.cea mai buna motocoasa ieftina

Bun, articolul nu era neaparat despre motocoase, asa cum am zis si mai sus, incercam sa-mi fac o parere despre produsele Heinner. Ca fapt divers, marca Heinner este o marca romaneasca, este detinuta de unul dintre actionarii eMag iar produsele lor sunt fabricate in Asia si Turcia.

Au o gama mare de produse in portofoliu unele dintre acestea sunt foarte reusite, popularitatea brandului fiind intr-o crestere continua. Probabil, daca ati fost curiosi, ati vazut ca exista produse Heinner incepand cu lenjerii de pat, prosoape si pana la masini de gaurit, de spalat  si frigidere. Unul dintre cele mai bune blendere din piata raportat la calitate/pret, este un blender marca Heinner.

Ca si concluzie generala, mare parte din produsele Heinner sunt produse  bune, relativ ieftine comparativ cu alte produse concurentiale care, fie vorba intre noi sunt fabricate tot prin aceea parte de lume. Probabil, in viitor voi mai reveni asupra acestui brand.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *