Motocoasă multifuncțională 4 în 1 sau o motocoasă bună pe care să te poți baza?

Am mai zis că dacă vrei să achiziționezi o motocoasă bună, mai ales dacă ai un buget stabilit și nu vrei să treci peste, e bine să urmărești promoțiile din magazine. Mă uitam acum că mi-a venit ceva email publicitar de la emag că au campanie de reduceri, ceva atractiv, gen, Totul pentru casă mai 2019, promoție în care, pe lângă mult, foarte mult mobilier de grădină, au și câteva motocoase și mașini pentru tuns gazonul.

Nu mai revin la cea mai bună motocoasă, am scris și am facut un mic update articolului aici, unde am adunat câteva dintre cele mai bune motocoase pe benzină prin prisma raportului calitate/preț și nu cred că mai este cazul să revin.

În fine, m-am uitat prin oferta de motocoase și mi-a atras atenția o motocoasă multifuncțională 4 în 1, care pe lângă cele două capete de tăiere, cu fir și cu lame, mai vine la pachet cu un fierăstrău  telescopic pentru crengi util pentru toaletarea copacilor sau primăvara în livadă și cu un trimmer pentru gardul viu…asta e util pentru cine posedă așa ceva. Acum, fiecare le știe pe ale lui dar la prețuri peste o mie de lei, chiar cu reducerea de rigoare, nu cred că se merită achiziționat un astfel de pachet. Cred că achiziționate individual, poți găsi o motocoasă peste cea din kit la bani mai puțini. Trimmerul pentru gard viu la fel, dar dacă nu ai un gard viu la dispoziție, riscă să rămână nefolosit. O utilitate văd la fierăstrăul telescopic dar la fel, cumpărat separat ești mai avantajat, chiar dacă tragi linie și pare mai scump, poți să alegi un model mai performant.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *