Motosapa Progarden AgroPro HS 900 de 7 CP este la reducere-merită să cumperi o motosapă Progarden sau există opțiuni mai bune?

Motosapa AgroPro HS 900 cu motor de 7 CP este una dintre cele mai populare motosape marca Progarden. Face parte din gama Agropro fiind una dintre cele mai compacte și versatile motosape din segmentul acesta de preț. Poate cel mai mare avantaj al acestei motosape pe benzină marca Progarden față de alte modele este conferit de transmisia din fontă ce dotează motosapa AgroPro HS 900 a celor de la Progarden.

În condițiile în care motosapa Progarden AgroPro HS 900 cu motor de 7 CP se vinde cu un discount de -28% (vezi prețul aici) am cătat să văd păreri despre motosapa Progarden AgroPro HS 900 cu motor de 7 CP. Și lumea este mulțumită, păreri pozitive, se pare că motosapa AgroPro HS 900 cu motor de 7 CP este o alegere destul de ok atât din punct de vedere al fiabilității dar mai ales al raportului calitate-preț. Potrivit părerilor despre motosapa Progarden AgroPro HS 900 chiar dacă motorul de 7 CP face față și se descurcă onorabil, acest model de motosapa fiind una suficient de puternică, am tras concluzia că deși producătorul spune că motosapa Progarden AgroPro HS 900 cu constucție simplă și solidă, face față celor mai dure terenuri pe suprafețe medii de până la 15 000 mp cu o productivitate de 550-750 mp/h – din doua treceri, este puțin exagerată. Cu toate acestea, toată lumea este mulțumită și recomandă această motosapă.

Când vine vorba de o motosapă bună utilitatea acesteia poate fi contorizată prin fiabilitate și verstilitate. Sunt puțini cei ce ar cumpăra o motosapă pentru suprafețe foarte întinse, o motosapă este utilă acolo unde un tractor nu ar reuși să intre. Este AgroPro HS 900 cu motor de 7 CP cea mai bună motosapă, merită să cumperi această motosapă Progarden sau mai există și alte opțiuni mai bune? Desigur, oricând există o opțiune mai bună dar când vine vorba de achiziționarea unei motosape trebuie să știi pentru ce faci achiziția, care sunt condițiile în care vei folosi motosapa și astfel să iei decizia în urma cărei să spui că ai investit banii în cea mai bună motosapă.

Motosapa AgroPro HS 900 este antrenată de un motor pe benzină în 4 timpi de 7 Cai Putere. Motorul dezvoltă o putere suficientă pentru orice lucrare fiind totodată un motor simplu ce poate fi întreținut ușor. Motorul motosapei de la Progarden este echipat cu senzor de ulei iar filtrul de aer este destul de ok, fiind un filtru umed cu ulei ce nu necesită schimbarea periodică ca în cazul filtrelor din burete sau hârtie. Se poate curața foarte ușor sub jet de apă si are o durata de viață mai lungă decât orice alt filtru clasic din burete sau hârtie.

Motor AgroPro HS 900:

 • Tip motor: OHV, 4 timpi , un piston , racire fortata cu aer;
 • Denumire motor : HS 900;
 • Capacitate cilindrica: 208 cmc;
 • Cuplu motor maxim: 12.0 Nm la 2500 rpm;
 • Sistem ungere motor: balbotaj;
 • Putere: 7 CP / 5.14 KW(putere calculata la 3600 rotatii pe minut);
 • Sistem pornire: demaror manual cu sfoara;
 • Sistem aprindere: bobina de inductie;
 • Distanta electrozi bujie: 0,7 – 0,8 mm;
 • Carburant: benzina fara plumb;
 • Consum mediu de banzina: 395g /kW/h;
 • Capacitate rezervor combustibil: 3,6 L;
 • Capacitate baie de ulei: 0,6 L;
 • Filtru aer: burete si pahar decantor cu ulei. Intretinere deosebit de usoara , fara a fi nevoit sa schimabti filtre din hartie sau burete. Durata de viata a motorului creste considerabil;
 • Greutate motor: 17 kg;
 • Dimensiuni motor: 415x380x390 mm;
 • Motor echipat cu senzor de ulei . Cu ajutorul acestui senzor evitati griparea motorului in cazul in care cantitatea de ulei nu este la nivel, sau in cazul in care depasiti o inclinatie a terenului de 25 grade;
 • Tip ulei motor: SAE 10W30( ulei recomandat : HONDA sau puteti folosi orice ulei de calitate cu specificatia SAE 10W30)

AgroPro HS 900 cu motor de 7 CP are 4 viteze de mers ce face deplasarea prin diferite tipuri de teren sa fie mai usoara și roți din cauciuc cu dimensiunea de 400×8

 • – Viteza 1 se foloseste pentru lucrul cu accesoriile sau frezatul terenului greu.
 • – Viteza 2 se foloseste pentru frezatul rapid al pamantului usor.
 • – Viteza 3 se foloseste pentru transportul remorcii si pentru mersul in afara lucrului.
 • – Mersul inapoi se foloseste pentru manevrabilitate excelenta si usurinta in exploatare.

Așa cum am atras atenția mai sus, un mare plus al acestei motosape este dat de carcasa transmisiei. Aceasta este construită din FONTA NODULARA ce oferă o rezistență considerabilă si robustețe utilajului.

Vezi mai multe detalii tehnice și prețul promoțional aici

Cumva, știu și înțeleg că majoritatea oamenilor vor bun și ieftin însă în momentul în care vrei cea mai bună motosapă ar trebui să ții cont de mai multe aspecte. Da, cu siguranță vei găsi de cumpărat o motosapă ieftină însă în momentul în care aceasta a crăpat o să fie ceva mai greu cu garanția, cu serviceul. Acesta ar fi și unul dintre principalele motive pentru care Progarden a câștigat popularitate. Dincolo de faptul că părerile despre motosapele Progarden sunt bune fiind vorba despre motosape puternice și fiabile și în cazul de față, motosapa AgroPro HS 900 cu motor de 7 CP beneficiază de o garanție de 24 de luni cu posibilitate de prelungire a garanției.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Motosapa Progarden AgroPro HS 900 de 7 CP este la reducere-merită să cumperi o motosapă Progarden sau există opțiuni mai bune?”