O idee de nișă…suport, suporți de orice fel

Chestia cu internetul și cu traficul mă cam macină și, chiar dacă nu am mai scris de ceva vreme pe aici, mă tot gândesc cum să fac traficul pe blog să crească. De exemplu, dimineață, în timp ce plimbam câinele, am văzut un tip și o tipă cum se chinuiau să monteze două biciclete pe un suport auto. Părea că e prima dată când făceau treaba asta, atât bicicletele cât și suportul pentru biciclete pareau noi.

Și mi-am amintit că am scris un articol despre ceva suport pentru depozitat bicicleta în sezonul rece. E, am ajuns la laptop și m-am uita la statisticile articolului și, articolul ăsta despre suporții pentru bicicletă a adunat ceva vizualizări din februarie și până acu, semn că sunt oameni interesați de astfel de subiecte. Bine, din ce am cercetat așa, pe repede, nișa asta dedicată suporților nu este una wow, dar, poate fi extinsă și se pot găsi subiecte. Mai ales că nu exită un site dedicat exclusiv acestui subiect.

În fine, ideea este că o să cam încep să adun informații despre subiect. Cel mai probabil, o să încep tot cu ceva conex cu bicicletele…suport auto pentru biciclete de exemplu. Apoi, o să tot incerc să dezvolt subiectul acesta cu suporți. E și o curiozitate personală, vreau să văd în cât timp pot ajunge în prima pagină a lui google pe căutări legate de diverse soluții de suporturi…de orice fel.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *