Parereri despre God of War 4, joc doar pentru Playstation 4 şi 4Pro

Vremurile in care jucam sunt istorie, odata cu varsta m-am apucat de altele, dar, parca, in amintirea vremurilor trecute as incerca un God Of War 4 ca-i foarte bun dupa cum il lauda diversi. Din pacate jocul merge doar pe consola Sony PlayStation 4 si 4Pro si nu am asa ceva…desi, mai mereu cand e sa vina Mos Craciun…

In fine, revenind la God Of War 4 si PlayStation 4, pentru cine se mai afla in situatia mea, zilele aste, daca vrei sa sa-ti cumperi ambele jucarii, ai un pachet promotional destul de avantajos daca stai sa calculezi si sa aduni pe bucati:

Consola Sony PlayStation 4 1TB God of War Black + Joc God of War 4

Bun, acum, ce aduce nou God of War 4? Pai, in primul rand povestea se muta mai la nord, nu de alta dar nordul si vikingii si zeii proprii si personali,  au fost mereu povesti de succes. Cum omul nu-i om pana nu are si un fiu, in nord, Kratos, s-a invarti si are si el unu…pe Atreus. Si de aici aventura.

Din ce am apucat sa citesc pe diverse forumuri si site-uri de jocuri, God Of War 4 este un joc foarte reusit. Bine, sunt si carcotasii care se planga de disponibilitatea jocului doar pe PS 4 si Pro dar, pana la urma, interesul cred ca consta in cumpararea unui numar cat mai mare de console.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *