Pietre de marmură albă decorativă din Thassos direct în grădină

Nu mai știu ce căutam dar m-am trezit că mă uit la marmură decorativă pentru grădină. Și mi-a fugit gândul la Thassos când am găsit oferta asta: Pebbles Marmura Alba Thassos 1-3 cm Sac 20kg 1-3 cm. Bine, e cam problematică pentru mine, comanda minimă fiind de 10 saci și nu am ce face cu atâta marmură decorativă, nu am atâta grădină. dar or fi alții mai norocoși și pentru ei o cantitate mai mare de marmură decorativă ar fi binevenită în cazul în care au planuri de amenajarea grădinii. În fine, dacă ai astfel de planuri ce implică pietre, spărturi de marmură decorativă, găsești atât prin magazinele de profil dar și online. Sincer, aș prefera online…că nu te cocoșezi tu să cari sacii cu marmură.

Revenind la marmura albă de Thassos, am văzut-o cu ochii mei de vreo trei ori. Am adus ca orice român, după fiecare vacanță în Thassos și ceva pietre și bucăți de marmură de acolo. E, dar în afara de faptul că marmura aia arată frumos iar amenajările peisagistice ce implică mărmura decorativă mi-au plăcut mereu, nu știam mare lucru despre acest material. Și m-am apucat de citit aici.

Pebble-ul din superba marmura alba de Thassos este cea mai vanduta piatra naturala ornamentala, aleasa de clientii PIATRAONLINE pentru somptuozitatea si distinctia pe care aceasta o confera amenajarilor exterioare. Pebble este termenul generic care defineste pietrele cu margini neregulate si rotunjite (antichizata), de diferite dimensiuni, care se folosesc mai ales in decoratiunile exterioare: alei, delimitare de straturi de flori, terenuri de joaca pentru copii.

In cazul pebble-lui realizat din marmura Thassos, acesta se regaseste in amenajarea gradinilor cu tenta minimalista, dar si in spatii acoperite sau semiacoperite, de dimensiuni mari si medii. Iar aici vorbim de decorarea teraselor, precum si a gardurilor si a bordurilor din jurul caselor sau cele interioare, din spatii expozitionale. Este de retinut ca pebble din marmura Thassos se gaseste sub forma unor categorii diferite de produs, in functie de dimensiuni, incepand de la 1-3 cm pana la granulatia de 25-50 cm si se vinde in saci de 20 kg sau in cazul proiectelor la saci tip big-bag de 1400 kg (1mc = 1.300kg).

Mișto site-ul celor de la piatraonline.ro, dincolo de prețuri care sunt rezonabile comparativ cu ce există pe piață, ai o grămadă de informație și multă sursă de inspirație. Câteodată regret că n-am făcut facultatea de peisagistică, cred că aș fi fost unul bun. Bine, pe la noi mai greu cu meseria asta, gradinile și terasele sunt amenajate de fiecare în parte, inspirați din diverse locuri. Dar am observat că interesul pentru amenajări există, articolul despre cișmelele de grădină are vizitatori constanți.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *