Poate cea mai buna patura imitatie de blana din Romania

Daca nu ati observat, in momentul in care intri pe eMag, in bara de cautare daca pui cursorul, o sa-ti apara cei mai cautati termeni. Azi, in topul cautarilor a fost ” patura” Bun, daca cautam o patura la eMag, primul rezultat afisat va fi Patura Kring Soft Imitatie de Blana.

Acum vreo doi ani am cumparat o patura imitatie de blana dintr-un magazin din Obor, o patura ce imita blana destul de putin si a costat mai mult decat patura Kring Soft imitatie de blana ce se vinde la eMag. Am renuntat la ea destul de repede, bani dati degeaba…a inceput sa-i sara puful si se electriza in ulimul hal. Pe langa astea, avand un caine in casa, patura devenise aspirator de par de caine. Ajunsese sa semene a patura din blana de caine ­čÖé

In fine, revenind la patura din imitatie de blana marca Kring Soft, cred ca are sanse mai sa fie cea mai buna patura imitatie de blana din Romania. Daca n credeti ce zic eu, vedeti cele peste o suta de comentarii lasate pe pagina produsului, aproape toate comentariile fiind la superlativ.

Cum la eMag e greu sa stii cu exactitate ce promotie ruleaza, patura imitatie de blana de care v-am zis este la un pret bun, sub o suta de lei. Dimensiunile paturii sunt 200 x 200 cm si are culoare maro.

Vezi aici pretul zilei pentru patura Kring Soft

 

Mai sunt si alte variante de culoare si chiar celebra imitatie de leopard.

Las─â un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *