Probleme electrice, cheltuieli neprevazute

De ieri dupa amiaza, acasa, traiesc ca in evul mediu…fara electricitate. Nu zic ca a fost rau, am incropit o cina romantica la lumanare  si ne-am bagat la somn mult mai devreme decat o facea deobicei. Nu am mai stat nici pe laptop si nici nu am mai citit. Ne-am odihnit 🙂 si ne-a prins bine.

Da, instalatia electrica este veche si era de asteptat sa se intample si lucrul asta, refacerea instalatiei electrice era si ea in plan, dar undeva, departe in viitor…Acum, trecand peste faza romantica a momentului, dupa ce din tabloul de sigurante electrice a iesit fum si m-am debransat de la reteaua electrica a blocului, acum astept sa fiu sunat de o echipa de electricieni. Momentan, vreau sa-i contrazic pe cei ce se plang ca nu gasesc un electrician bun in Bucuresti. Ce-i drept, si eu am pornit cautarea de electrician bun printre cunoscuti, dar intr-un final, am apelat tot la electricieni  necunoscuti de pe internet. Intr-un final, dupa ce unii mi-au raspuns cu clasicul sunt ocupat, nu pot… am sunat si la firme. Primi sunati, mi-au promis ca in cursul zilei de azi se vor deplasa la adresa.

Vedem cu aceasta ocazie si cat costa o interventie efectuata de catre electricieni de la o firma. Bine macar ca in cazul acesta scap de cea mai mare durere a mea…dai cat crezi. E, si uite asa, cheltuielile neprevazute te afecteaza la buget, ca de o fi nevoie sa schimb tabloul de sigurante si mai adaug si onorariul electrcianului, sigur se duce minim jumatate din bugetul alocat patului de vreau sa-l cumpar.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *