Promotiile de Paste

La ce vreme am avut in ultima saptamana nici nu-mi vine sa cred ca duminica sunt Floriile si apoi intr-o saptamana vine si Pastele. Si odata cu aceste evenimente, vin si reducerile, vin promotiile de Paste.

Pentru ca se intreba un prieten mai saptamana trecut  de ce sunt reducerile la eMag mici, uite ca i-a sosit si raspunsul. Se pregateau de o campanie de reduceri mai consistenta, Easter Sales.

Din mesajul trimis de emag, rezulta urmatoarele:

Din 27 martie până pe 9 aprilie, la eMAG are loc campania de reduceri de Paște, Easter Sales! Timp de două săptămâni, clienții eMAG pot beneficia de prețuri cu până la 50% mai mici la peste 2 milioane de produse, unul mai potrivit decât altul pentru a deveni cadouri în coșul Iepurașului: de la cosmetice și aparate de îngrijire personală la telefoane, gadgeturi și accesorii și de la produse pentru casă și grădină la articole pentru copii și multe, multe altele!

→Detalii campanie Easter Sales, aici!

Reduceri de pana la 50%, doua milioane de produse bagate la reduceri…suna bine. Bani sa fie ca se gaseste de cumparat. Ce nu-mi place la campania asta de Paste ce ruleaza la emag, este banerul campanie.

Dincolo de rosul ala strident, iepurele ala pare blazat iar blonda, parca urla la luna…na, sa trecem peste detaliile aste si sa ne vedem de cumparaturi  ca in sfarsit, vine primavara, anotimpul cand ne trezim la viata si totul trebuie reanoit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *