Se merita sa cumperi aur de black friday?

Zice ca investitia in aur este cea mai sigura investitie. Cumperi aur si stai linistit ca aurul are valoare, nu se depreciaza, nu se strica. Bine, nici randamentul nu este unul foarte mare pe termen scurt. Daca alegi sa-l pastrezi in banca mai adaugi si comisionul bancii.  La faza cu cumparat aur fizic, din ce am mai documentat, e ok sa cumperi lingouri de aur. Si bijuteriile din aur sunt ok doar ca ai randament mult mai mic la ele…deh, aur prelucrat. Cum se apropie black friday, din anii trecuti cand emag a vandut destul de mult aur, m-am uitat sa vad cum sta oferta de aur pentru black friday 2018. Si m-am apucat sa caut daca se merita sa cumperi aur de black friday.

La oferta de aur de black friday de anul trecut,  vanzatorul Piraeus Bank, anunta ca a vandut 2.8 kg aur in lingouri de aur si monede British Sovereign pretul fiind cu 10% mai mic in oferta de black friday de la emag decat pretul lingoului de aur la banca. Cum nu am mai nimic pe lista, ma tot gandesc daca se merita sa cumpar aur de black friday. Ar fi o treaba mai ales daca ai niste bani si vrei sa-i investesti in ceva sigur. Din ce am cautat pe net, in afara de faptul ca investitia in aur este una foarte buna pe termen lung, referitor la lingourile de aur vandute de emag nu am gasit ceva concret….nu stiu la ce pret ti-ar cumpara o banca lingoul.

O alta chestie legata de aur, mai exact de monedele din aur, este ca nu stii ce moneda vei primi, cea expusa pe site e cu titlul de prezentare… si nici nu are certificat de  garantie.

Pentru cine are bani de investit, ma gandesc ca cei ce au cumparat aur de black friday in anii trecuti si-or fi facut niste calcule mai bune si or fi urmarit pretul aurului de-a lungul timpului.se merita sa investesti in aur de black friday

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *