Știați că există alternative ieftine la friteuza Delimano cu aer cald fără ulei?

Apropo de friteuze cu aer cald bune, azi despre friteuza fără ulei Delimano, asta așa, că tot au început promoțiile și mă uitam după o friteuză cu aer cald ce folosește o cantitate foarte mică de ulei pentru a găti. Bun, în condițiile în care cartoful este reprezentativ în coșul zilnic în diverse forme, varianta prăjită fiind guilty pleasure pentru foarte multe persoane, chiar și în condițiile în care s-a demonstrat că uleiul devine nociv în momentul în care ajunge la temperaturi ridicate, alternativa de a găti cu ajutorul unei friteuze ce folosește mult mai puțin ulei este tot mai atractivă. Deci, pe lângă o mâncare mai sănătoasă, folosind la gătit o friteuză cu aer cald bună, mai faci și o economie destul de serioasă prin reducerea consumului de ulei folosit la prăjit, friteuza fără ulei de la Delimano fiind o soluție în acest caz. Poți verifica prețul promoțional prin următorul link: https://delimano-friteuză-air-fryer. Exită și varianta pe roșu pentru cei ce doresc o pată de culoare în bucătărie dar și alte alternative de friteuze cu aer cald ieftine.

După cum probabil cei care doresc să cumpere o friteuză fără ulei, fie că vor să consume alimente mai sănătoase, fie că s-au săturat să tot prăjească două porții de cartofi în 3 litri de ulei, cele mai bune friteuze cu aer cald care folosesc o cantitate mică de ulei, sunt scumpe. Cum nu toată lumea își permite să plătească prețul de o mie și ceva de lei pentru o friteuză fără ulei de la Philips sau Tefal, există și variante mai ieftine, friteuze cu aer cald despre care cei ce au cumpărat se declară mulțumiți. O astfel de friteuză este și friteuza fără ulei Delimano…o friteuză ieftină, cu un preț bun raportat la calitate. Desigur, dincolo de părerile bune despre friteuza Delimano, așa cum am spus și în titlul acestui articol, pe piața de profil, în anul de grație 2019, dacă studiați puțin oferta de friteuze cu aer cald ieftine, veți observa că există mai multe mărci de friteuze electrice fără ulei ce se aseamănă izbitor de tare între ele atât la capitolul estetic cât și la partea tehnică. Dap, pentru cei ce caută pareri despre friteuza Delimano, ei bine, brandul acesta, Delimano, făcut celebru prin emisiunile de teleshoping de la tv, propune o friteuză fără ulei bună, apreciată de utilizatori care poate fi cumpărată și sub alte denumiri. Poate cea mai izbitoare asemănare cu friteuza cu aer cald Delimano se regăsește la friteuza cu Aer Fierbinte Airfryer Maestro Hausberg,termostat,temporizator,1500 W, 2.6 Litri..asta și în condițiile în care, tehnologia Air Fryer se regăsește atât în cazul friteuzei Delimano cât și la austriecii de la Hausberg, pentru că în vremurile noastre majoritatea produselor electrocasnice sunt produse în China, același model de friteuză fiind disponibil în sub mai multe denumiri. În funcție de deținătorul brandului, există și mici îmbunătățiri, de exemplu, poți găsi o friteuză asemănătoare cu friteuza Delimano doar că este dotată cu un panou digital. Și aici există exemple, pe lângă cele de la Hausberg, mai găsim și la friteuza cu aer cald Home Vero Hot Air Fryer  prezentă în ultima vreme la emisiunile de teleshoping de la televizor sau chiar la friteuza cu aer cald Andrew James AJ001336 Air Fryer.

De ce să alegi friteuza fără ulei Delimano

Unul dintre cele mai importante motive pentru a alege friteuza cu aer cald Delimano, dincolo de faptul că alimentele gătite cu această friteuză fără ulei ce folosește tehnologia Air Fryer sunt mult mai sănătoase, în locul băii de ulei cu care am fost obișnuiți, procesul de gătire se bazează pe principiul circulației de aer cald, ține de prețul acestei friteuze. După cum spuneam mai sus, la capitolul păreri despre friteuza Delimano, raoportul calitate-preț este unul foarte bun. În condițiile în care există promoții frecvente, poți profita de un preț și mai bun la acestă friteuză în condițiile în care urmează reducerile de final de an.

Un alt detaliu legat de friteuza fără ulei Delimano ține de capacitatea acesteia, 2,5 litri fiind mai mult decât suficient pentru o familie. Atenție, pe lângă cartofi prăjiți, cu friteuza fără ulei marca Delimano pot fi gătite și alte alimente care în mod normal sunt prăjite în ulei.

La capitolul detalii tehnice, friteuza fără ulei Delimano, are următoarea configurație:

  • Capacitatea coșului interior: 2.5L
  • Putere: 1300-1500W
  • Utilizare ușoară – fără frica de a vă frige cu ulei în timpul folosirii produsului; oricine poate utiliza produsul, indiferent de nivelul de pregătire
  • Un gust mai bun– deoarece mâncarea nu este pregătită în mult ulei va avea gust mai bun și va fi mult mai crocantă
  • Capacitate mare– cu coș de 2,5L pentru prăjire cu aer cald, care poate pregăti 700g cartofi sau 500g de carne
  • Timp și temperatură ajustabilă – asigură rezultate perfecte de prăjire și coacere. Alegeți setările conform recomandărilor din manual (temperatură ajustabilă între 80-200 grade).
  • Închidere automată– când s-a terminat timpul, produsul se oprește automat pentru a evita arderea mâncării sau supraîncălzirea produsului
  • Indicator luminos – arată când produsul este pornit și când a fost atinsă temperatură potrivită pentru utilizare
  • Curățare rapidă și ușoară– învelișul neaderent previne lipirea mâncării

Totodată, pe pagina de prezentare a produsului există și o serie de sfaturi privind buna funcționare a friteuzei fără ulei Delimano, astfel, aprofundând și respectând aceste sfaturi, poți găti fără probleme. Îndiferent dacă achiziționați o friteuză cu aer cald Delimano sau orice altă friteuză făra ulei… e bine de știut cum să folosești friteuza fără ulei pentru a profita din plin de beneficiile acestui tip de friteuză.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *