Suport pentru laptop, bun cand lucrezi de acasa

Trendul asta cu lucratul de acasa este tot mai intalnit si in Romania. O zi pe saptamana sau tot timpul, companiile ofera aceasta posibilitate si tot mai multe persoane ajung sa lucreze de acasa. Acum, daca ai ajuns in situatia aceasta, de ce sa stai la birou? Nu mai bine cumperi un suport pentru laptop si poti lucra linistit, intr-o pozitie comoda direct din varful patului? Cat costa un suport pentru laptop bun? Nu mult, gasesti un suport pentru laptop bun si la mai putin de o suta de lei.

Cel mai ieftin suport pentru laptop gasit este acesta, masa laptop Thomas, o masuta pentru laptop draguta, simpla, cu un unghi inclinat. Din pacate nu se poate regla, e fixa si daca ai mult de lucru, poate deveni incomoda.

O alta varianta de suport pentru laptop buna pentru lucrul de acasa, dotata inclusiv cu un cooler este modelul de masa pentru laptop cu cooler, Cooler laptop DeepCool E-Desk BLACK. Si aceast suport pentru laptop cu cooler este unul ieftin, pretul fiind sub o suta de lei.

Dincolo de 100 de lei se gasesc ceva variante mai performante, mult mai versatile. Daca aveti deja un cooler pentru laptop, modelul Avantree TB101L este alegerea ideala. Standul se poate regla atat pe inaltime cat si ca unghi de inclinatie. Standul este multifunctiional, potrivit pentru toate laptopurile de pana la 17″ sau chiar mai mari si este prevazut inclusiv cu spatiu pentru mouse.

Vezi pret actualizat!

Un suport pentru laptop este util chiar si atunci cand vrei doar sa urmaresti un film din intimitatea patului, iar modelete tip masa, pof fi folosite la o adica chiar si pentru un rasfat cu micul dejun la pat. Imaginatie sa ai…Daca se opteaza pentru o masa pentru laptop fara cooler de racire, ar fi indicata si achizitionarea unui cooler. Cele mai populare modele sunt acestea →search/cooler+laptop/sort-new_popularity

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *