Tigaie patrata vazuta intr-o reclama la televezior

Zilele astea daca tot am stat pe acasa, mi-au mai scapat ochii si pe la televizor. Printre altele, vazut si ceva reclama la o tigaie patrata. Dap, exista.

Nu am dat mare atentie reclamei, doar am comentat cu sotia ceva la modul: sa cumparam si noi o tigaie patrata, facem ceva, o omleta patrata si poate mananca si Maimutza asta asa (n.r. Maimutza fiind fii’mea) Scumputa tigaia, sper ca sotia a prins gluma cand i-am zis sa cumparam si noi una, dar lumea multumita, parerile despre tigaia patrata fiind la superlativ.

Bun, acum ca am lamurit cu ideea acestui articol despre tigaia patrata, revenind in zilele noastre, dupa cum am obiceiul, am intrat si pe emag si, hop si tigaia patrata vazuta in reclama de la televizor. E, mai sunt in piata si alte tigai patrate, unele sunt tip gril, am si eu una acasa, dar aceasta tigaie patrata de care zic eu si o vedeti si voi prin emisiunile de teleshopping de la diverse televiziuni e numai una si se numeste mai exact Livington Copperline tigaie pătrată…cel mai ieftin se poate cumpara de la emag, mai ieftin decat la teleshoping.

Vezi cel mai bun preț pentru tigaia pătrată Livington Copperline

Pentru ca sunt curios din fire, m-am apucat sa vad ce stie sa faca aceasta minune de tigaie patrata. In primul rand, fiind o tigaie din cupru, material foarte bun conductor de caldura, temperatura este difuzata uniform pe toata suprafata tigaii. Tigaia patrata are peretii destul de inalti iar printre acesoriile acestei tigai se numara si un cos, utilizarea acestuia transforma tigaia patrata Livington Copperline intr-o friteuza. In aceasta tigaie se poate gati si fara ulei iar alimentele nu se lipesc, o simpla clatire fiind suficieta pentru a curata tigaia. Merge bagata si la cuptor…

tigaie patrata teleshopping

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *