Totul este brandabil

Notiunea de brand este tot mai des intalnita. Incepand cu hartia igienica si terminad cu automobilul, totul se invarte in jurul marcii, brandului, logo-ului.

De multe ori asimilam calitatea unui brand. Suntem multumiti, recomandam si devenim fani ai acelui brand. Spunea cineva ca toti suntem branduri ce se vand altor branduri. Foarte adevarat. Plecand de la acest adevar, site-ul Brandabil vrea sa devina un brand ce se vinde altor branduri. Ideea este sa se vanda scump. Cum poate acest proiect sa devina brand? Simplu, prin calitate si notorietate.Fiind un proiect online, calitatea acestui site va fi reprezentata de obiectivitatea si calitatea informatiei. App de proiecte online, expertii recomanda pentru succes continut de calitate si un nume brandabil.

Mai brandabil de atat nu cred ca se poate, ramane de vazut cat de sus ne vom ridica la capitolul calitate. Acest lucru doar google si cititorii il vor stabili…Noi, vom incerca sa venim cu informatii si recomandari despre tot ce inseamna oferte si campanii de reduceri in zona magazinelor online din Romania. Aceasta este nisa in care Brandabil va incerca sa urce tot mai sus…oferte,reduceri si recomandari.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *