Treaba complicata bloggingul

Acum ceva vreme am hotarat ca este timpul pentru o mica schimbare. Din cititor de bloguri, sa trec in cealalta tabara, cea a scriitorilor pe blog. Am mai avut o astfel de incercare, demult, prin anii 2000 cand mi-am facut curaj si am scris ceva aberatii, putine ce-i drept, pe un domeniu gratuit caruia nici numele nu i-l mai stiu.

Asa, pe la inceputuri am scris un articol in care aminteam de o fraza care mi-a placut. Suntem branduri si ne vindem altor branduri. Cred ca este adevarat, asta este si unul dintre motivele pentru care, in unele articole, m-am vandut altor brand-uri. ma rog, am incercat ca nu m-a platit nimeni inca. Revenind putin, din ce am reusit si am mai documentat despre blogging, sunt cateva reguli ce trebuiesc respectate. Nu le enumar acum, nu sunt in masura sa fac acest lucru, dar voi incerca sa  vad daca lucrurile citite sunt si adevarate. Cum cel mai important lucru in domeniul on line este traficul, din ce am citit, se pare ca prima regula ar fi sa-ti ocupi un loc cat mai sus in lista rezultatelor intoarse de motoarele de cautare. E destul de greu, de cand exista internetul s-a tot scris despre aproape orice, asa ca soarta unui  nou venit este mult mai grea.

Cum recomandarea de care am zis mai sus zice sa scrii cat mai multe articole despre acelas subiect, m-am uitat in urma si am vazut ca am scris aproape nimic despre tot. Cred ca singurul lucru pomenit mai des, cel putin in ultimele articole este legat de subiectul patului matrimonial. Cred ca e un punct bun de plecare…ceva recomandari de paturi matrimoniale sau nu, sunt bine venite.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *