Un meci extraordinar facut de Simona Halep

Dimineata, #SimonaHalep s-a calificat in optimile  turneului de la Australian Open dupa ce a facut un meci extraordinar impotriva americancei Lauren Davis. Meciul a fost unul foarte strans si a fost castigat de Simona Halep 4-6, 6-4 si 15-13 in setul decisiv.

E, cum bataia pe exclusivitate este crunta si foamea de trafic este mare, un baiat de la celebrul site stiripesurse.ro, imediat dupa terminarea meciului a scris si el un articol in care avea un titlu destul de aprig. Ceva cu Simona Halep umilita de o jucatoare de pe locul 76. Mai apoi, dupa ce au aparut reactiile celor care se pricep si toata lumea a fost de parere ca meciul facut de Simona Halep impotriva jucatoarei de pe locul 76 WTA, Lauren Davis a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale turneului, site-ul amintit mai sus si-a sters articolului si a trecut la altele mai laudative….

Ca fapt divers, meciul dintre Simona Halep si Lauren Davids este pe locul 3 in topul celor mai lungi meciuri din istoria turneului australian. In urma acestei victorii Simona Halep s-a calificat in optimile turneului si o va intalni luni dimineata la ora 2 ora Romaniei pe japoneza Naomi Osaka, locul 72 WTA. #HaiSimona!!!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *